Haluamme, että myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tietävät mahdollisimman paljon voiteluaineista, niiden toimintaperiaatteista ja laadukkaan voiteluaineen tärkeydestä. Siksi tuomme yleisimmät voiteluaineiden toimintaperiaatteet esille, mikä antaa perustan oikeanlaisen voiteluaineen valinnalle. Osaava henkilökuntamme opastaa ja auttaa mielellään valitsemaan oikeanlaisen voiteluaineen, jotta teidän voitelukohteenne saisi moitteettoman voitelun myös ääriolosuhteissa.

Jos haluat lisätietoa koulutusmateriaalista tai sinulla on muuta kysyttävää voiteluaineista ja siihen liittyvästä koulutuksesta, otathan yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä henkilökuntaamme, jonka puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet löytyvät Yhteystiedot-osiosta.

 • ASIAKASKOULUTUKSEN TÄRKEYTTÄ EI VOI LIIKAA KOROSTAA

  ASIAKASKOULUTUKSEN TÄRKEYTTÄ EI VOI LIIKAA KOROSTAA

   

  Tekninen johtajamme ja pitkän linjan voiteluaineiden ja suodattimien asiantuntija Jussi Monto vastaa yrityksemme asiakaskoulutuksista.

  Vaikka perusasiat pysyisivät samoina, niin ala kehittyy koko ajan. Samoin vaatimukset, joita konevalmistajat ja laitteet asettavat voiteluaineiden ja suodattimien valmistajille, Jussi Monto sanoo. Edustamillamme tuotteilla on ihan oikeasti laitevalmistajien luokitukset - se on täysin eri asia kuin hyväksyntä, jolla myydään montaa tuotetta ja annetaan asiakkaalle väärä kuva.

  Lue lisää
  21.9.2017 13.19Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.