Suomen Voiteluainekauppa Oy

Suomen Voiteluainekauppa Oy on tukkuliike, joka maahantuo voiteluaineita, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, korjaamotarvikkeita ja  –laitteita. Meiltä saa myös suodattimet. Tuotevalikoima kattaa vaativimpienkin kohteiden tarpeet. Maahantuomme voiteluaineita muun muassa Yhdysvalloista, Saksasta, Italiasta, Isosta-Britanniasta ja Venäjältä. Italiasta tuomme laadukkaat korjaamotarvikkeet ja pumppulaitteet.

Asiakkaitamme ovat muun muassa kuljetusliikkeet, maanrakennus- ja metsäkoneyrittäjät, maatalousyrittäjät, voimalaitokset, laivateollisuus, erilaiset teollisuuden toimijat, leipomot ja tietenkin yksityiset kuluttajat. Koko toimintamme ydinajatuksena on tarjota asiakkaille uusia tuotteita ja ratkaisumalleja.Asiakkaan pitää saada meiltä koko palvelukonsepti nopeasti – voiteluaineet ja suodattimet ja kaikki mitä ylläpitoon ja huoltoon kuuluu.

 

"Ääni puhelimessa ei riitä, ei edes nykyaikana"

Siksi haluammekin esitellä teille henkilökuntaamme hieman "pintaa syvemmältä"

 • Jussi Monto

  Jussi Monto

  Arvokasta pääomaa

  Henkilökuva-sarjassamme esittelemme tiimimme kokeneimman jäsenen insinööri Jussi Monton. Jussin ajatuksia liiketoiminnan toimintatapojen ja ylipäätään työelämän muutoksista seuraavassa.

  Lue lisää
  11.2.2016 21.32
 • Tapio Laine

  Tapio Laine

  Henkilökuva-sarjassamme esittelyvuorossa on Tapio Laine. Yrittäjäksi ryhtymisessä mikään ei ole tullut yllätyksenä. Pitkä kokemus pankkimaailmasta ja läheinen yhteistyö yrittäjien kanssa on antanut varsin realistisen kuvan yrittämisestä. Riskienhallinta on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä peruspilareista.

  Lue lisää
  8.3.2016 9.47
 • Atte Välimäki

  Atte Välimäki

  Henkilökuva-sarjamme esittelyvuorossa on Atte Välimäki. Yrittäjyys on mahdollistanut hänelle monien eri taitojen valjastamisen yrityksen hyväksi. Monitaitoinen nuori yrittäjä ei pelkää tarttua hommaan kuin hommaan. Työtä pelkäämätön asenne ja luovuus yhdistettynä selkeään visioon ja haluun toteuttaa asioita on hyvä yhdistelmä.

  Lue lisää
  8.3.2016 9.50
 • Samuel Salokannel

  Samuel Salokannel

  Puuseppää tarvitaan aina

  Henkilökuva-sarjamme jatkuu Samuel Salokanteleen esittelyllä. Nuoren miehen tie myyntitiimiimme on kulkenut monen asiakaspalvelutyön kautta. Takana on myös pitkä koulutus ja edessä toivottavasti pitkä ura teknisessä myyntityössä. Haastava työ pitää mielenkiinnon yllä.

  Lue lisää
  25.2.2016 8.26
 • Jussi Haaparanta

  Jussi Haaparanta

  Pohjoismaista filologiaa

  Henkilökuva-sarjassamme on esittelyvuorossa Jussi Haaparanta. Hänessä koulumaailma on menettänyt todennäköisesti loistavan ruotsin kielen lehtorin, mutta suodatinmaailma on taas saanut oman alansa erityisosaajan. Rauhallisen ja huumorintajuisen luonteen omaava Jussi levittää ympärilleen hyvää tuulta.

  Lue lisää
  25.2.2016 8.30
 • Raul Ristilä

  Raul Ristilä

  Ei kahta samanlaista päivää

  Henkilökuva-sarjassamme esittelyvuorossa on haastavan asiakaspalvelutyön ja opiskelun yhdistänyt Raul Ristilä. Mitä haasteita se asettaa nuoren myyntimiehen muutenkin vauhdikkaalle elämälle? Raul kertoo, kuinka se häneltä onnistuu.

  Lue lisää
  19.2.2016 9.09
 • Sari Ristilä-Happonen

  Sari Ristilä-Happonen

  Suukottelu sallittu

  Henkilökuva-sarjassamme toimenkuvastaan ja itsestään kertoo muun muassa yrityksemme taloushallinnosta ja markkinoinnista vastaava Sari Ristilä-Happonen. Takana on yli kolmenkymmenen vuoden työura lähinnä taloushallinnon tehtävissä, mutta nuorena naisena työura alkoi Keltainen Pörssi –lehdestä.

  Lue lisää
  19.2.2016 8.58