Suomen Voiteluainekauppa Oy

Suomen Voiteluainekauppa Oy on tukkuliike, joka maahantuo voiteluaineita, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, korjaamotarvikkeita ja  –laitteita. Meiltä saa myös suodattimet. Tuotevalikoima kattaa vaativimpienkin kohteiden tarpeet. Maahantuomme voiteluaineita muun muassa Yhdysvalloista, Saksasta, Italiasta ja Isosta-Britanniasta. Italiasta tuomme laadukkaat korjaamotarvikkeet ja pumppulaitteet.

Asiakkaitamme ovat muun muassa kuljetusliikkeet, maanrakennus- ja metsäkoneyrittäjät, maatalousyrittäjät, voimalaitokset, laivateollisuus, erilaiset teollisuuden toimijat, leipomot ja tietenkin yksityiset kuluttajat. Koko toimintamme ydinajatuksena on tarjota asiakkaille uusia tuotteita ja ratkaisumalleja. Asiakkaan pitää saada meiltä koko palvelukonsepti nopeasti – voiteluaineet ja suodattimet ja kaikki mitä ylläpitoon ja huoltoon kuuluu.

 

"Ääni puhelimessa ei riitä, ei edes nykyaikana"

Siksi haluammekin esitellä teille henkilökuntaamme hieman "pintaa syvemmältä".

 • Jussi Monto

  Jussi Monto

  Arvokasta pääomaa

  Tiimimme kokenein jäsenen on insinööri Jussi Monto. Jussin ajatuksia liiketoiminnan toimintatapojen ja ylipäätään työelämän muutoksista seuraavassa.

  Lue lisää
 • Tapio Laine

  Tapio Laine

  Yrittäjäksi ryhtymisessä mikään ei ole tullut yllätyksenä. Pitkä kokemus pankkimaailmasta ja läheinen yhteistyö yrittäjien kanssa on antanut varsin realistisen kuvan yrittämisestä. Riskienhallinta on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä peruspilareista.

  Lue lisää
 • Atte Välimäki

  Atte Välimäki

  Yrittäjyys on mahdollistanut hänelle monien eri taitojen valjastamisen yrityksen hyväksi. Monitaitoinen nuori yrittäjä ei pelkää tarttua hommaan kuin hommaan. Työtä pelkäämätön asenne ja luovuus yhdistettynä selkeään visioon ja haluun toteuttaa asioita on hyvä yhdistelmä.

  Lue lisää
 • Anton Laikola

  Anton Laikola

  Hälytystehtäviä töissä ja vapaa-ajalla

   Anton Laikolalla on takanaan opiskelujaksoja ja työkokemusta eri aloilta, mutta haasteita ja itsenäistä työskentelyotetta tarjoava myyntityö tuntuu omalta alalta.

   

  Lue lisää
 • Ville Haaparanta

  Ville Haaparanta

  Ville Haaparanta on myyntitiimimme viimeisin tulokas. Takana on nyt reilu puoli vuotta myyntitehtäviä voiteluaineiden ja suodattimien parissa. Haastava myyntityö tuntuu omalta alalta.

   

  Lue lisää
 • Samuel Salokannel

  Samuel Salokannel

  Puuseppää tarvitaan aina

  Nuoren miehen tie myyntitiimiimme on kulkenut monen asiakaspalvelutyön kautta. Takana on myös pitkä koulutus ja edessä toivottavasti pitkä ura teknisessä myyntityössä. Haastava työ pitää mielenkiinnon yllä.

  Lue lisää
 • Jussi Haaparanta

  Jussi Haaparanta

  Pohjoismaista filologiaa

  Jussi Haaparannassa koulumaailma on menettänyt todennäköisesti loistavan ruotsin kielen lehtorin, mutta suodatinmaailma on taas saanut oman alansa erityisosaajan. Rauhallisen ja huumorintajuisen luonteen omaava Jussi levittää ympärilleen hyvää tuulta.

  Lue lisää
 • Raul Ristilä

  Raul Ristilä

  Ei kahta samanlaista päivää

  Haastavan asiakaspalvelutyön ja opiskelun yhdistänyt Raul Ristilä. Mitä haasteita se asettaa nuoren myyntimiehen muutenkin vauhdikkaalle elämälle? Raul kertoo, kuinka se häneltä onnistuu.

  Lue lisää
 • Sari Ristilä-Happonen

  Sari Ristilä-Happonen

  Suukottelu sallittu

  Toimenkuvastaan ja itsestään kertoo muun muassa yrityksemme taloushallinnosta ja markkinoinnista vastaava Sari Ristilä-Happonen. Takana on yli kolmenkymmenen vuoden työura taloushallinnon ja markkinoinnin tehtävissä, mutta nuorena naisena työura alkoi Keltainen Pörssi –lehdestä.

  Lue lisää
 • Mikko Nieminen

  Mikko Nieminen

  Uudet haasteet logistiikan parissa

  Mikko Nieminen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo pitkän uran yhdistelmäajoneuvokuljettajana. Suoritettuaan logistiikan ja yhdistelmäajoneuvokuljettajan tutkinnon Mikko ajoi ammatikseen rekkaa 9 vuotta. Raskaan kaluston huoltotehtävät kuuluivat myös toimenkuvaan.

  Lue lisää
  3.11.2017 13.31