ENI

Eni on vuonna 1952 perustettu italialainen monikansallinen öljy- ja kaasuyhtiö. Yhtiö operoi liki sadassa maassa ja sen palveluksessa on noin 80.000 työntekijää. ENI on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista teollisista yrityksistä.

www.eni.com

www.enivoiteluaineet.com

 

LUBRICATION ENGINEERS

Lubrication Engineers Inc. (LE) on USA:ssa toimiva 1951 perustettu voiteluaineita ja niissä käytettäviä lisäaineita valmistava yhtiö. Sen tuotantolaitokset sijaitsevat Wichistassa Kansasin osavaltiossa ja pääkonttori Fort Worthissa Teksasissa. LE toimii tällä hetkellä maailmanlaajuisesti. Sillä on edustajat yli 80 maassa ympäri maailmaa.

www.lelubricants.com

www.lesuomi.fi

 

PETRONAS

Petronas on malesialainen öljy- & kaasuyhtiö Voiteluaineisiin keskittynyt Petronas Lubricants International on malesialainen, Petronas-öljy-yhtiön voiteluaineisiin keskittynyt osasto. Yhtiö tuottaa ja jakelee voiteluaineita kaikkiin teollisuuden ja koneurakoinnin tarpeisiin.

Petronas on toiminut Mercedes-Benzin F1-tallin pääsponsorina kaudesta 2010 alkaen.

http://www.pli-petronas.dk/fi/

 

 

MORRIS

Morris voiteluaineet ovat ensiluokkaisia Iso-Britanniassa valmistettuja voiteluaineita. Morris on valmistanut voiteluaineita jo vuodesta 1869 ja sen voiteluaineisiin luottaa moni koneenvalmistaja ensiasennusöljyinä. Morriksella on erittäin kattava tuotevalikoima aina höyrykoneista teollisuuteen.

www.morrislubricants.co.uk/

 

MECLUBE

Meclube on italialainen voiteluainetarvikkeiden valmistaja. Meclube valmistaa mm. rasvauslaitteita, öljypumppuja, imuvaihtajajia, valuma-altaita ja paljon muita voiteluaine- ja korjaamotarvikkeita ammattikäyttöön. Oheisesta tuoteluettelosta näet kaikki Meclube-tuotteet yksityiskohtaisine tietoineen.

Meclube tuote-esitteen voit ladata tästä

www.meclube.com

 

MABANOL

Mabanol on saksalainen öljynvalmistaja, joka on erikoistunut erittäin laadukkaiden moottori - ja vaihteistoöljyjen valmistamiseen. Mabanol-tuotteet valmistetaan laadukkailla lisäaineilla, joista kertovat monet mottori- ja laitevalmistajien hyväksynnät. Mabanol on  Marquard & Bahls öljy- ja energia yhtiön tytäryritys. Marquard & Bahls on ollut mukana kansainvälisessä öljytuotteiden ja energia liiketoiminnassa 65 vuotta. Se on yksi johtavista riippumattomista öljy-yhtiöistä. Yhtiö työllistää kansainvälisesti yli 8,300 ihmistä.

www.mabanol.com

BALDWIN FILTERS

Vuonna 1936 Yhdysvalloissa perustettu Baldwin Filters valmistaa ilma, öljy, polttoaine, jäähdytysneste, sekä hydrauliikkasuodattimia on- ja off-road kalustoon, kaivos- ja puualan työkoneisiin, sekä teollisuuden käyttöön maailmanlaajuisesti.

Vuosien aikana Baldwin Filters on laajentanut ja hionut suodatinvalikoimaansa vastaamaan tämän päivän vaatimuksia www.baldwinfilter.com

 

SVAK - Lubricants

SVAK - Lubricants on Suomen Voiteluainekauppa Oy:n oma tuoteperhe, josta löytyy laaja valikoima elitarvikeluokan H1 voiteluaineita, liuottimia ja lasinpesunesteitä. SVAK - Lubricants tuotteet valmistetaan aina viimeisimpien laatustandardien mukaan.

LESTA