PETRONAS-sopimus

PETRONAS ja Suomen Voiteluainekauppa Oy on solminut edustus- ja maahantuontisopimuksen, jonka myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman tuotevalikoiman.

 

Se, että saamme toimia osana MERCEDES AMG PETRONAS F1 -tiimiä on etuoikeus. Petronas on etsinyt luottamuksen arvoista yhteistyökumppania Suomessa. Solmimamme edustus- ja maahantuontisopimus kertoo molemminpuolisesta luottamuksesta, jonka Suomen Voiteluainekauppa Oy ja sen henkilökunta ovat todistaneet määrätietoisella työllä muiden edustamiemme tuotemerkkien parissa. Tunnusluvut puhuvat puolestaan, toteaa Atte Välimäki. Laatuvaatimukset kattaen koko toimintaketjun Petronas-tuotemerkin alla toimiessa ovat äärimmäisen tiukat. Me täytämme nuo vaatimukset.

Ennen tämän mittaluokan sopimusten tekemistä päämies kartoittaa ja arvioi myös henkilökunnan. Voin ilolla kertoa, että myös Petronaksen edustajat antoivat saman arvosanan kuin muutkin päämiehet - päämäärä kirkkaana etenevä huipputiimi, jonka kanssa on helppo työskennellä. Arvioinnista nousivat esiin erityisinä vahvuuksinamme innokkuus, osaaminen, oppimishalu ja kaikkien työntekijöiden kyky toimia englannin kielellä. Erikoishuomiota kiinnitettiin henkilökuntamme parhaaseen mahdolliseen ikäjakaumaan, joka on 25-69 vuotta. Täydellinen tasapaino. Jo pidemmän uran voiteluaineiden ja suodattimien parissa tehneiden osaaminen ja tieto on sellaista pääomaa, jota ei voi ostaa rahalla.

 

 

Teksti: Sari Ristilä-Happonen

Kuva: Petronas

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon