Emma Poussu

Oma käsitykseni hyvästä asiakaspalvelusta on, että se mitä luvataan, myös pidetään.

 

Taloushallinnon toimintoja on vahvistettu Emma Poussun aloitettua myyntiassistenttina. Emman vastuualueeseen kuuluu myynnin tukitoiminnot sekä erilaisten markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus.

 

Emman vahvinta osaamisalaa ovat juurikin myyntiin ja palveluun liittyvät tehtävät. Hän on toiminut esimiesharjoittelijana edellisessä työpaikassaan ja suorittanut henkilöverotukseen ja asiakaspalveluiden myyntityöhön liittyviä kursseja perusopintojensa lisäksi.

 

Otan mielelläni vastuuta, Emma sanoo. Jokainen päivä on erilainen ja tilanteet vaihtuvat nopeasti. Täällä pääsen myös hyödyntämään kielitaitoani, koska teemme kansainvälistä tuonti- ja vientikauppaa. Olen etsinyt paikkaa, jossa saa tehdä itseohjautuvasti paljon erilaisia työtehtäviä – nyt tuntuu, että olen löytänyt sen, Emma nauraa. Olen jo löytänyt paikkani työyhteisössä ja viihdyn äärimmäisen hyvin. Täällä on selvästikin pystytty luomaan kannustava ja iloinen työympäristö. Se välittyy myös asiakkaiden suuntaan. Meillä on paljon asiakkaita, jotka osaavat jo itse mennä ottamaan kupin kahvia ja maidon jääkaapista. Meillä on todella välitön ilmapiiri, Emma jatkaa.

 

Itse olen todella tarkka, että asiat tulevat hoidetuiksi juuri kuten on sovittu. Oma käsitykseni hyvästä asiakaspalvelusta on, että se mitä luvataan, myös pidetään.  Asiakaspalveluhan on paljon muutakin kuin vain itse myyntitapahtuma. Siihen kuuluu myös kaikki taloushallinnon ja logistiikan oheistoiminnot. Parasta työssä on tähän mennessä ollut uusien asioiden oppiminen ja työtoverit, Emma tuumii.

 

Vapaa-ajalla Emma pelaa jalkapalloa kahdessa joukkueessa eli Tykkinaisissa ja PP-70:ssä. Minä pelaan vähän joka paikkaa, Emma nauraa. Emmalla on kotona pieni tuleva jalkapalloilijatar.

 

Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen 08.05.2019

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon