TEKNINEN MYYJÄ

 

Suomen Voiteluainekauppa Oy:n toimintaperiaatteena on tarjota työntekijöilleen toimintaympäristö, jonka ydinsanoja ovat työkulttuuri ja työssä menestyminen. Meillä on töissä työhönsä sitoutuneita ja äärimmäisen motivoituneita ihmisiä. Meillä saa ja voi toteuttaa itseään ja työskennellä itsenäisesti huipputuotteiden ja asiakkaiden kanssa – ja saada tulokselliseen tekemiseen kaiken mahdollisen tuen. Meillä ihmiset tulevat nähdyiksi kokonaisina ihmisinä muuttuvine elämäntilanteineen.

 

Yrityksemme on kovassa kasvuvaiheessa. Jos työskentely huipputiimissä kiinnostaa, lähetä avoin hakemus. Meillä on aina töitä TEKNISELLE MYYJÄLLE! Kokemus voiteluaineiden ja suodattimien parissa toimimisesta on eduksi samoin kuin englannin kielen taito, koska toimintamme on kansainvälistä. Täytä avoin hakemus ja lähetä se meille osoitteeseen:info@voiteluainekauppa.com

 

 

JÄLLEENMYYJÄ

 

Etsimme JÄLLEENMYYJÄÄ maahantuomillemme voiteluaineille ja suodattimille. Edustamme muun muassa sellaisia huippubrändejä kuin Eni (Agip), Petronas, LE Lubrication Engineers, Mabanol ja SF Filter.Jälleenmyyjänä voi toimia yritys tai henkilö, joka haluaa olla osa huipputiimiä. 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Yritys: *

E-mail: *

Puhelin: *

Toimiala: *

Viesti: *

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon