June 3, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ENI VOITELUAINEET

January 27, 2016

Eni Lubricants ja Suomen Voiteluainekauppa Oy ovat solmineet maahantuonti- ja jälleenmyyntisopimuksen 27.01.2016. Yrityksemme on Enin öljyjen- ja voiteluaineiden virallinen maahantuoja Suomessa.

 

Eni on vuonna 1952 perustettu italialainen monikansallinen öljy- ja kaasuyhtiö. Yhtiö operoi liki sadassa maassa ja sen palveluksessa on noin 80.000 työntekijää. ENI on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista teollisista yrityksistä.

Eni, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Agip, on yksi maailman tunnetuimmista voiteluainemerkeistä. Yhtiön nimi ja logo, kuusijalkainen koira, on tuttu jokaiselle moottoriurheilua seuraavalle. Eni toimii lukuisten eurooppalaisten auto- ja moottoripyörävalmistajien alkuperäisten voiteluaineiden toimittajana. Eni-voiteluaineissa on kattavasti kaikkien tunnettujen auto- ja moottorivalmistajien viralliset hyväksynnät. Eniltä löytyy voiteluaineet henkilöautojen, raskaan kaluston, teollisuuden, maatalouden ja kaksipyöräisten tarpeisiin.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter