June 3, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

HAETAAN TEKNISTÄ MYYJÄÄ JA JÄLLEENMYYJÄÄ

February 9, 2018

 

TEKNINEN MYYJÄ

 

Suomen Voiteluainekauppa Oy:n toimintaperiaatteena on tarjota työntekijöilleen toimintaympäristö, jonka ydinsanoja ovat työkulttuuri ja työssä menestyminen. Meillä on töissä työhönsä sitoutuneita ja äärimmäisen motivoituneita ihmisiä. Meillä saa ja voi toteuttaa itseään ja työskennellä itsenäisesti huipputuotteiden ja asiakkaiden kanssa – ja saada tulokselliseen tekemiseen kaiken mahdollisen tuen. Meillä ihmiset tulevat nähdyiksi kokonaisina ihmisinä muuttuvine elämäntilanteineen.

 

Yrityksemme on kovassa kasvuvaiheessa. Jos työskentely huipputiimissä kiinnostaa, lähetä avoin hakemus. Meillä on aina töitä TEKNISELLE MYYJÄLLE! Kokemus voiteluaineiden ja suodattimien parissa toimimisesta on eduksi samoin kuin englannin kielen taito, koska toimintamme on kansainvälistä. Täytä avoin hakemus ja lähetä se meille osoitteeseen info@voiteluainekauppa.com

 

 

JÄLLEENMYYJÄ

 

Etsimme JÄLLEENMYYJÄÄ maahantuomillemme voiteluaineille ja suodattimille. Edustamme muun muassa sellaisia huippubrändejä kuin Eni (Agip), Petronas, LE Lubrication Engineers, Mabanol ja SF Filter.Jälleenmyyjänä voi toimia yritys tai henkilö, joka haluaa olla osa huipputiimiä. 

Ota yhteyttä lomakkeella, jonka löydät otsikkopalkin REKRYTOINTI osiosta.

 

Share on Facebook
Share on Twitter