SUODATTIMET KAIKKIIN KOHTEISIIN

Viikon toinen suodatinlähetys on kohta purettu hyllyihin. Ja Mikko pääsee keräämään tilauksia asiakkaille ympäri Suomen. Suodatinpuolestamme vastaa Jussi Haaparanta - mies, joka tietää suodattimista kaiken! Hänen puoleensa kannattaa siis kääntyä erikoisosaamista vaativissa kysymyksissä.

- Viikottaiset vakitoimitukset takaavat sen, että pystymme toimittamaan erikoisemmatkin suodattimet todella lyhyellä toimitusajalla asiakkaalle, toteaa Jussi. Varastosta löytyy valtava määrä suodattimia kaikkiin koneisiin. Noutomyymälämmekin on tullut jo tutuksi paikaksi suurelle joukolle yrityksiä, jatkaa Jussi.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon