BIOHAJOAVAT ENI HYDRAULIIKKAÖLJYT

Ympäristöystävälliset hydrauliikkaöljyt ja varsinkin niiden biohajoavuus ovat pitkän aikavälin kehityksessä saavuttaneet sen pisteen, että ne ovat nykypäivää. Viranomaisvaatimukset niiden käytettävyyteen ovat tosiasia, jotka joudutaan ottamaan huomioon erityisesti, kun työskennellään ympäristöherkillä alueilla. Sellaisia ovat muun muassa pohjavesialueilla suoritettavat työt. Kun työskennellään sellaisella kalustolla kuin kaivinkoneet, kuormaajat, metsäkoneet ja muilla vastaavilla, joissa on runsaasti hydrauliikkaa - puhutaan myös suuresta määrästä hydrauliikkaöljyä. Käytettävän öljyn määräävä kriteeri on biohajoavuus.

Eni (Agip) Arnica ESB -tuotelinjan biohajoavat hydrauliikkaöljyt ovat läpäisseet OECD-organisaation kemikaaliviraston asettamat luokitukset eli OECD 301B standardin. Öljyn hajoavuudelle kosteassa maaperässä ja vesistössä on määritelty tarkat aikarajat ja lämpötilat. Eni Arnica ESB öljyt edustavat kolmannen sukupolven täyssynteettisiä esteripohjaisia ja teknillisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokan öljyjä.

- Kuuluin muutama vuosi sittenTampereen Teknillisen Yliopiston Hydrauliikan laitoksen vetämään öljytyöryhmään, kertoo Jussi Monto. Ryhmän jäseninä oli sekä öljyvalmistajien ja -maahantuojien että konevalmistajien edustajia. Laitoksella testattiin bioöljyjä ja niiden ominaisuuksia. Silloin ne eivät vielä täyttäneet ympäristö- eikä konevalmistajien vaatimuksia, jatkaa Monto. Nyt tilanne on täysin toinen ja meillä on tarjota kaikki kriteerit täyttävä tuotelinja eli Eni Arnica ESB, toteaa Monto.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon