June 3, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

MAAHANTUONTI- JA JÄLLEENMYYNTISOPIMUS WIX FILTERSIN KANSSA SOLMITTU

April 27, 2018

Suomen Voiteluainekauppa Oy on solminut maahantuonti- ja jälleenmyyntisopimuksen MANN+HUMMEL konserniin kuuluvan amerikkalaisen suodatinvalmistajan WIX Filtersin kanssa. Sopimuksen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme hinta-laatu-suhteeltaan entistä paremman tuotevalikoiman kaikkiin laitteisiin.

 

KUN PUHUTAAN LAADUKKAISTA TUOTTEISTA

 

WIX Filters on käsite, joka merkitsee ylivoimaista laatua, kun puhutaan suodattimista kaikkeen liikkuvaan kalustoon, sanoo suodatinpuolesta vastaava Jussi Haaparanta. Ylivoimainen laatu merkitsee muun muassa sitä, että WIX-suodattimet ovat alkuperäisosia maailman parhaille merkeille kuten MERCEDES-BENZ, VOLKSWAGEN, JAGUAR, ROLLS-ROYCE, RENAULT, VOLVO ja TESLA, Haaparanta jatkaa.

 

RASKAAN KALUSTON SUODATTMET


WIX Filters valmistaa alkuperäissuodattimia raskaan kaluston johtaville valmistajille kuten CAT, CASE NEW HOLLAND (CNH), JOHN DEERE, KOMATSU, AGCO GROUP (MASSEY FERGUSON, FENDT, CHALLENGER, VALTRA), DEUTZ, VOLVO, MAN, DAF, RENAULT, MERCEDES, SCANIA, IVECO, YANMAR DIESEL, HITACHI ja LIEBHERR.

 

Me keskitymme myös Wixin myötä entistä enemmän raskaan kaluston suodatintuontiin. Haluamme palvella entistä paremmin ammattiliikennettä, teollisuuden toimijoita ja koneurakoitsijoita, Haaparanta listaa. Halusimme lisätä tuotevalikoimaamme brändin, joka takaa asiakkaillemme parhaan hinta-laatu-suhteen. Oma maahantuonti tarkoittaa selvää säästöä asiakkaillemme, Haaparanta lisää. Pelkkä järkevien hintojen tarjoaminen ei yksin riitä. Toimitusvarmuus pystytään takaamaan viikoittaisilla toimituksilla suoraan Wix Europen tehtaan keskeisen sijainnin ansiosta eli varastotäydennykset saadaan todella nopeasti. 16 000 suodatinta käsittävä tuotevalikoima kattaa lähes kaikki koneet ja laitteet, Haaparanta toteaa. Mann+Hummel konsernin muita tuotemerkkejä ovat muun muassa Mann-Filter, Purolator ja Filtron.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon