June 3, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

AUTOMECHANIKA-MESSUT FRANKFURT 11. - 15.9.2018

September 21, 2018

 

Frankfurtissa on järjestetty Automechanika-messut jo vuodesta 1971. Kyseessä on massiivinen tapahtuma, jossa on yli 5000 näytteilleasettajaa 170 eri maasta. Messuvieraita oli tänä vuonna noin 133 000 . Huikeita lukuja, jotka kertovat kiinnostuksesta uusia tuotteita ja innovaatioita kohtaan.

 

Enin retrohenkisen osaston ulkoasu henki lokakuussa lanseerattavaa Agip Novecento -tuoteperhettä, jossa palataan takaisin lähtöruutuun tuomalla tuotenimeen takaisin tuo Agip. Moni yhdistää edelleen vahvasti kuusijalkaisen koiran tuohon sanaan. Novecento-sarja on herättänyt valtavaa kiinnostusta jo ennen kuin yhtään tuotetta on toimitettu asiakkaille. Tuotteiden toimitukset alkavat lokakuun lopussa.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter