June 3, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

PETRONAS-MYYNTI KASVAA TASAISESTI

September 21, 2018

 

Petronas on tuonut valikoimiinsa MECAFLUID-tuotesarjan, joka käsittää valikoiman metallityöstönesteitä monenlaisten metallien työstöön teräksestä, alumiinista ja kovista metalliseoksista keltaisiin metalleihin. Ympäristö- ja terveydelliset tekijät täyttävät tiukan eurooppalaisen lainsäädännön asetukset. Mecafluid on monimetallityöstönesteiden edelläkävijä.

 

Petronas-tuotteiden myynti kasvaa tasaisesti joka osa-alueella täällä Suomessa. Teollisuuden toimijat ja monikansalliset yritykset haluavat tunnetun brändin ja tuotteet, joiden laatu täyttää kaikki vaatimukset. Erityisesti paperiteollisuus on kasvava asiakaskunta. Sellutehtaat ympäri maailman pystyvät käyttämään samoja tuotteita ja niiden saatavuus on taattu. 

 

Autopuolen Petronas Syntium -sarja puhuu puolestaan

 

"You could use any engine oil. But with the genuine Petronas Mercedes lubricant, your car will master cold starts, cold weather or driving at speed limits with the full performance that you expect of it. See it to believe it!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter