AUTOMECHANIKA-MESSUT FRANKFURT 11. - 15.9.2018


Frankfurtissa on järjestetty Automechanika-messut jo vuodesta 1971. Kyseessä on massiivinen tapahtuma, jossa on yli 5000 näytteilleasettajaa 170 eri maasta. Messuvieraita oli tänä vuonna noin 133 000 . Huikeita lukuja, jotka kertovat kiinnostuksesta uusia tuotteita ja innovaatioita kohtaan.

Enin retrohenkisen osaston ulkoasu henki lokakuussa lanseerattavaa Agip Novecento -tuoteperhettä, jossa palataan takaisin lähtöruutuun tuomalla tuotenimeen takaisin tuo Agip. Moni yhdistää edelleen vahvasti kuusijalkaisen koiran tuohon sanaan. Novecento-sarja on herättänyt valtavaa kiinnostusta jo ennen kuin yhtään tuotetta on toimitettu asiakkaille. Tuotteiden toimitukset alkavat lokakuun lopussa.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon