PETRONAS-MYYNTI KASVAA TASAISESTI


Petronas on tuonut valikoimiinsa MECAFLUID-tuotesarjan, joka käsittää valikoiman metallityöstönesteitä monenlaisten metallien työstöön teräksestä, alumiinista ja kovista metalliseoksista keltaisiin metalleihin. Ympäristö- ja terveydelliset tekijät täyttävät tiukan eurooppalaisen lainsäädännön asetukset. Mecafluid on monimetallityöstönesteiden edelläkävijä.

Petronas-tuotteiden myynti kasvaa tasaisesti joka osa-alueella täällä Suomessa. Teollisuuden toimijat ja monikansalliset yritykset haluavat tunnetun brändin ja tuotteet, joiden laatu täyttää kaikki vaatimukset. Erityisesti paperiteollisuus on kasvava asiakaskunta. Sellutehtaat ympäri maailman pystyvät käyttämään samoja tuotteita ja niiden saatavuus on taattu.

Autopuolen Petronas Syntium -sarja puhuu puolestaan

"You could use any engine oil. But with the genuine Petronas Mercedes lubricant, your car will master cold starts, cold weather or driving at speed limits with the full performance that you expect of it. See it to believe it!"

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon