PANOSTAMME NUORTEN HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIIN


Sponsorointi- ja tukipyyntöjä tulee lukematon määrä jo ihan viikkotasolla. Se kertoo tietenkin siitä, että tukea nuorten harrastustoimintaan tarvitaan entistä enemmän. Jokaisella nuorella pitäisi olla mahdollisuus harrastaa jotain riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. Tukea antavat yritykset ovat tärkeässä roolissa.

Me kannamme kortemme kekoon tukemalla enduro- ja motocrosspyöräilyä, toteaa Atte Välimäki. Se liittyy omaan liiketoimintaamme voiteluaineiden kautta, joita pyörissä käytetään. Mehän maahantuomme laatumerkkejä, joita pyörävalmistajat suosittelevat käytettäviksi, hän jatkaa. Lisäksi me tuemme kolmea jääkiekkoseuraa ja osallistumme esimerkiksi varustehankintojen kustannuksiin. Meille on tärkeää, että antamamme tuki menee sinne mihin se on tarkoitettu. Meidän markkinoinnista vastaavat henkilöt

pitävät tiiviisti yhteyttä meidän "tallin" nuoriin ja heidän huoltajiinsa ja saavat säännöllisesti kuulumisia ja kuvia heiltä.

Endurokuljettaja Kangasalta - Niklas Laankoski

Tällä hetkellä 19-vuotias Niklas Laankoski sai ensikosketuksen moottoriurheiluun 3.5-vuotiaana saadessaan ensimmäisen moponsa. Yamaha PW 50cc oli se juttu, joka kantaa vielä tänäkin päivänä. Hän edustaa Kangasalan moottorikerhoa, joka on antanut merkittävän panoksen toiminnallaan tälle lajille Pirkanmaalla.

Urheiluvalmennus Jämsän ammattioppilaitoksessa tuotti tulosta. Taskussa on yhdistelmäajoneuvokortti ja Viron mestaruus U-20 luokassa tältä vuodelta sekä SM- ja MM-pisteitä. Ensi vuoden alussa Niklas astuu armeijan harmaisiin ja se tuo uudet haasteet harjoittelulle. Suunnitelmissa on kuitenkin ajaa SM-sarja kotimaassa.

Niklaksen nykyinen pyörä Yamaha YZ 125cc kulkee Eni (Agip) öljyillä. Kuusijalkainen koira kulkee mukana koko ajan, niin moottorissa kuin tarroitetussa pyörässä.

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon