RAUHAISAA JOULUA

KOHTI VUOTTA 2019

Kohta taakse jäävä vuosi jää yrityksemme historiaan varsin merkityksellisenä. Olemme pystyneet parantamaan palvelukokonaisuuttamme ja tarjoamaan niin vanhoille kuin uusille asiakkaille uusia tuotteita ja brändejä. Suodatinmyynti on kasvanut merkittäväksi osaksi liiketoimintaamme. Siihen panostetaan entistä enemmän. Samoin voiteluaineiden valikoimaan. Oma elintarvikepuolen tuotemerkkimme SVAK Lubricants on vakiinnuttanut paikkansa suurten elintarvikepuolen toimijoiden käytössä. Kasvunäkymät ovat kaikkien osa-alueiden näkökulmasta äärimmäisen positiiviset.

Vuosi 2019 alkaa uusissa toimitiloissa. Rakennusprojekti on sujunut suunnitellussa aikataulussa. Muuton myötä varasto tulee kasvamaan merkittävästi ja toimitusajat nopeutuvat erikoistuotteidenkin osalta.

Lämmin kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumpaneillemme - ilman teitä emme olisi mitään. Kiitos siitä.

Rauhaisaa joulunaikaa toivottaa Team Voiteluainekauppa

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon