June 3, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

TÄSMÄKOULUTUSTA TULEVILLE KAIVONPORAAJILLE

November 8, 2019

Työvoimapula erityisosaamista vaativiin ammatteihin on konkreettinen ongelma monille teollisuuden toimijoille. Työvoima- koulutus on lähes ainoa tapa saada uusia osaajia alalle. Yritykset ovat lähteneet räätälöimään työvoimakoulutuksia itselleen yhdessä työvoimahallinnon kanssa saadakseen palvelukseensa alan tulevia ammattilaisia.

 

Koulutuksiin tarvitaan mukaan myös eri alojen erityisosaamista. Rototec Oy:n täsmäkoulutukseen antaa oman osaamisensa ja panoksensa meiltä Jussi Monto ja Raul Ristilä, joiden osuus koulutuksesta käsittelee voiteluaineita ja suodattimia. 

 

- Se, että kouluttavat tahot haluavat yhteistyökumppanikseen meidän yrityksemme, kertoo luottamuksesta meitä kohtaan ja ennen kaikkea luotettavuudestamme. Eli kun eri osapuolet sitoutuvat tällaisiin projekteihin, niin ne myös toteutetaan, Jussi Monto toteaa.

 

Unohtamatta tietenkään sitä vahvaa osaamista ja tietotaitoa, jonka me pystymme tarjoamaan heidän käyttöönsä, Jussi jatkaa. Olemme sitoutuneet tekemään yhteistyötä Amiedun ja heiltä koulutuksia tilaavien yritysten kanssa. Tämä on myös niin sanottu ilmainen panostus meiltä tärkeän asian eli työvoimakoulutuksen hyväksi, Jussi pohtii.

 

Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon