KATSAUS VUOTEEN 2019 JA SILMÄYS TULEVAAN


Mennyt vuosi oli monellakin tapaa vuosi, joka jää yrityksen historiaan ajanjaksona, kun tapahtui äärimmäisen paljon merkittäviä asioita liiketoiminnan kannalta.

Asioita, jotka vaativat koko henkilökunnalta enemmän panostusta kuin voidaan kohtuudella odottaa, mutta joka puolestaan kertoo sitoutumisesta ja tahtotilasta kehittää yritystä joukkueena.

Omat toimitilat valmistuivat tammikuussa 2019 ja muutto tehtiin toiminnan keskeytymättä hetkeksikään. Kiitos siitä kuuluu henkilökunnallemme, joka osoitti suurta tahtotilaa ja jaksamista. Muutto saatiin tehtyä nopeammin kuin kukaan uskalsi toivoa. Ilo uusista ja toimivista tiloista siivittää tekemistämme joka päivä.

Liikevaihtomme kasvoi viime vuonna 26 %. Luku kertoo siitä, että olemme onnistuneet työssämme ja asiakasmäärämme kasvavat hurjaa vauhtia. Teollisuusasiakkaiden kasvava määrä on äärimmäisen positiviinen asia. Me pystymme tarjoamaan teollisuuteen tuotteita, jotka täyttävät kaikki vaatimukset. Myös Ruotsin teollisuuteen toimittamamme tuotteet ovat vahvassa kasvussa. Teollisuuden toimijat ovat entistä kiinnostuneempia juuri Enin ja Petronaksen tuotteista. Oma lukunsa on tietenkin LE Lubrication Engineers -tuotteet, jotka tuodaan Yhdysvalloista ja joiden ainoa maahantuoja ja myyjä Voiteluainekauppa Suomessa on. LE:n tuotteiden myynti on kovassa kasvussa. Tavoitteenamme on saada tänä vuonna LE:n varasto Eurooppaan, jolloin toimitusajat saadaan lyhyemmiksi ja varaston määrä on helpommin arvioitavissa.

Yksi viime vuoden kohokohdista oli Atte Välimäen vastaanottama Vuoden Nuori Yrittäjä 2019 -palkinto. Se oli hieno palkinto henkilökohtaisesti sekä koko yritykselle ja sen henkilökunnalle.

Henkilökuntamme määrä kasvoi ja meille siirtyi lisää alan vahvaa osaamista. Yrityksemme koetaan vetovoimaisena ja energisenä työyhteisönä. Sellainen se onkin ja sellaisena sen asiakkaammekin kokevat.

Tälle vuodelle haetaan samaa vähintään 25 % kasvua. Painopiste on erityisesti suodatinmyynnissämme. Pohja on nyt luotu ja meillä on kattava suodatinvarasto, jota kasvatetaan koko ajan. Valikoimamme vastaa teollisuuden ja raskaskonesektorin tarpeisiin. Suodatinvalikoimamme avainsanat ovat laatu ja kilpailukykyiset hinnat. Erityistä kiitosta olemme saaneet asiakkailtamme nopeista toimituksista.

Voiteluaineiden Euroopan vientimme tulee kasvamaan merkittävästi. Edustamamme tuotteet ja brändit kiinnostavat. Tuotevalikoima on parasta mitä alalla voi tarjota, joten kiitos kuuluu luonnollisesti myös päämiehillemme, jotka ovat olleet rinnallamme alusta lähtien.

Me pystymme tarjoamaan asiakkaillemme niin suodattimissa kuin voiteluaineissa koko maan mittakaavassa ylivoimaista osaamista, tietoa ja teknistä tukea. Pääomaa, joka on huomattu myös ammatillisen koulutuksen puolella. Me koulutamme tulevia alan ammattilaisia erilaisissa täsmäkoulutuksissa tänäkin vuonna.

Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon