June 3, 2020

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

ILOINEN 5-VUOTIAS

 

5-vuotiasta luonnehditaan  jo monessa asiassa itsenäiseksi. Pitkäjänteisyys lisääntyy ja yhteiset periaatteet toimintaympäristössä ovat tärkeitä ja luovat hyvän kasvualustan ja turvallisen toimintaympäristön. Tämä määritelmä pätee myös meihin yrityksenä.

 

Kun Suomen Voiteluainekauppa Oy perustettiin viisi vuotta sitten, niin tavoitteena oli luoda yritys, jonka henkilökunta kokee voivansa sitoutua yritykseen tavalla, joka näkyy myös asiakkaisiin päin. Ei pelkkinä lupauksina, vaan konkreettisina tekoina ja innostuneena ilmapiirinä. Siinä on onnistuttu. Me saamme jatkuvasti palautetta iloisesta ja motivoituneesta henkilökunnastamme ja työilmapiiristä, joka meillä vallitsee.

 

Merkkipäivää juhlistettiin työn lomassa yhdessä kakkukahvit juoden. Myöhemmin kesällä Voiteluainekaupan väki lähtee yhdessä Tampereen Finlayson Art Arean kattokävelylle. Yhdessä tehden.

 

Lämmin kiitos asiakkaillemme kuluneesta viidestä vuodesta. Ilman teitä ei olisi meitä.

Share on Facebook
Share on Twitter