UFI / SOFIMA SUODATTIMIEN JÄLLEENMYYNTISOPIMUS


Olemme solmineet jälleenmyyntisopimuksen UFI Filters / Sofiman kanssa. Tämän sopimuksen myötä me vahvistamme suodatin-valikoimaamme ja pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin - myös kevyen kaluston puolella.

UFI YRITYKSENÄ

UFI Filtersin perustettiin Italiassa vuonna 1971. Se on kasvanut maailmanlaajuiseksi toimijaksi ja todelliseksi menestystarinaksi, jonka tuloksena UFI-suodattimet ovat maailman johtava laatumerkki 19 teollisuuslaitoksen, 3 innovaatiokeskuksen ja 55 kaupallisen toimiston kanssa ympäri maailmaa. Maailman suurimmista autovalmistajista kuusi seitsemästä on valinnut UFI-suodattimet tuotantolinjoilleen ja valmistamiinsa ajoneuvoihin. Se tarkoittaa, että UFI pystyy toimittamaan 96 %:iin Euroopan autokannasta suodattimet. Formula1-tiimeistä seitsemän kymmenestä käyttää UFIn suodattimia ajokalustossaan.

- Me tähtäämme liiketoiminnassamme myös suodattimien osalta merkittävään kasvuun, sanoo Atte Välimäki. Meillä on jo nyt kattava valikoima ja varasto suodattimia parhailta valmistajilta. UFI Filters eli kauppanimeltään Sofima tulee täydentämään tätä valikoimaa niin raskaan kaluston, teollisuuden kuin kevyen kaluston puolellakin, hän jatkaa. Meille tärkeintä on pystyä täyttämään asiakkaidemme tarpeet. Siksi meillä on jo nyt sellainen varasto, josta löytyy hyllystä suoraan tuotteet suurimpaan osaan asiakkaiden kalustoa.

- Yhteistyö UFIn kanssa tulee vahvistamaan markkinaosuuttamme suodatinbisneksessä merkittävällä tavalla, Välimäki toteaa. Tästä on hyvä jatkaa.

Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon