Poratek-yhdistyksen uusi partnerijäsen

LUOTETTAVA KUMPPANI ON OSA KESTÄVÄÄ TUOTANTOKETJUA

Kun Suomen Voiteluainekauppa Oy perustettiin viisi vuotta sitten, niin tavoitteena oli luoda yritys, jonka henkilökunta kokee voivansa sitoutua yritykseen tavalla, joka näkyy myös asiakkaisiin päin. Ei pelkkinä lupauksina, vaan konkreettisina tekoina ja innostuneena ilmapiirinä. Siinä on onnistuttu.

Saamme jatkuvasti palautetta iloisesta ja motivoituneesta henkilökunnastamme ja työilmapiiristä, joka meillä vallitsee, toteaa toimitusjohtaja Atte Välimäki.


Yrityksen kolme tärkeintä tukijalkaa ovat juurikin asiakkaat, päämiehet ja henkilökunta. Voiteluaineiden ja suodattimien tukkukauppa on paljon muutakin kuin myynti. Meiltä löytyy osaamista ja tietoa ja pystymme tarjoamaan sen asiakkaidemme käyttöön teknisenä tukena ja koulutuksia, Välimäki sanoo.


LISÄARVOA ASIAKKAILLE


Pitkää uraa voiteluaineiden ja suodattimien parissa tekevä tekninen johtaja Jussi Monto vastaa Suomen Voiteluainekauppa Oy:n tarjoamista voiteluaine- ja suodatinkoulutuksista.

Meiltä voi tilata erilaisia koulutuspaketteja ja niille on ollut paljon kysyntää, Monto kertoo. Se, että kouluttavat tahot haluavat juuri meidän yrityksemme yhteistyökumppaneikseen, kertoo luottamuksesta meitä kohtaan ja ennen kaikkea luotettavuudestamme.

Yritykset ovat lähteneet räätälöimään koulutuksia yhdessä alan osaajien kanssa. Olimme mukana AEL-Amiedu Oy:n toteuttamassa rekrykoulutuksessa, jossa Rototec Oy:lle täsmäkoulutettiin uusia kaivonporareita, Monto kertoo. Meidän koulutusosiomme keskittyi juurikin voiteluaineisiin ja suodattimiin.


Mehän toimitamme muun muassa Rototecille voiteluaineita eli paineilmatyökalu-, kompressori- ja hydrauliikkaöljyt sekä kompressorisuodattimet. Alan tuotekehitys on nopeaa erityisesti biohajoavissa tuoteryhmissä. Ympäristövastuu kasvaa ja meiltä täytyy löytyä nämä tuotteet asiakkaille, Monto jatkaa.


LUOTETTAVA JA OSAAVA KUMPPANI


Olemme löytäneet sellaiset päämiehet, jotka valmistavat tuotteita, joiden markkina-arvo mitataan ennen kaikkea laadulla. Edustamillamme tuotteilla on laitevalmistajien luokitukset – se on täysin eri asia kuin hyväksyntä, jolla myydään montaa tuotetta ja annetaan asiakkaalle väärä kuva, Monto huomauttaa.

Kun asiakkailta tulee palautetta siitä, että huoltovälit kasvavat ja poranterät kestävät paremmin, on onnistuttu, Monto toteaa. Nyt, kun me toimitamme tuotteita bulkkitoimituksina myös Ruotsiin kemianteollisuudelle, voi vain todeta, että me olemme onnistuneet. Onnistuneet siinä mikä on tavoitteemme eli olla se luotettava ja osaava kumppani asiakkaan tuotantoketjussa, Monto sanoo.


Teksti ja kuva: Sari Ristilä-HapponenFeatured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon