Suomen Voiteluainekauppa Oy

Suomen Voiteluainekauppa Oy on tukkuliike, joka maahantuo voiteluaineita, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, korjaamotarvikkeita ja  –laitteita. Meiltä saa myös suodattimet. Tuotevalikoima kattaa vaativimpienkin kohteiden tarpeet. Maahantuomme voiteluaineita muun muassa Yhdysvalloista, Saksasta, Italiasta ja Isosta-Britanniasta. Italiasta tuomme laadukkaat korjaamotarvikkeet ja pumppulaitteet.

Asiakkaitamme ovat muun muassa kuljetusliikkeet, maanrakennus- ja metsäkoneyrittäjät, maatalousyrittäjät, voimalaitokset, laivateollisuus, erilaiset teollisuuden toimijat, leipomot ja tietenkin yksityiset kuluttajat. Koko toimintamme ydinajatuksena on tarjota asiakkaille uusia tuotteita ja ratkaisumalleja. Asiakkaan pitää saada meiltä koko palvelukonsepti nopeasti – voiteluaineet ja suodattimet ja kaikki mitä ylläpitoon ja huoltoon kuuluu.

"Ääni puhelimessa ei riitä, ei edes nykyaikana"
Siksi haluammekin esitellä teille henkilökuntaamme hieman "pintaa syvemmältä".

Jussi Monto

Arvokasta pääomaa

Tiimimme kokenein jäsenen on insinööri Jussi Monto. Jussin ajatuksia liiketoiminnan toimintatapojen ja ylipäätään työelämän muutoksista seuraavassa.

Jussi Haaparanta

Pohjoismaista filologiaa

Jussi Haaparannassa koulumaailma on menettänyt todennäköisesti loistavan ruotsin kielen lehtorin, mutta suodatinmaailma on taas saanut oman alansa erityisosaajan. Rauhallisen ja huumorintajuisen luonteen omaava Jussi levittää ympärilleen hyvää tuulta.

Mikko Nieminen

Uudet haasteet logistiikan parissa

Mikko Nieminen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo pitkän uran yhdistelmäajoneuvokuljettajana. Suoritettuaan logistiikan ja yhdistelmäajoneuvokuljettajan tutkinnon Mikko ajoi ammatikseen rekkaa 9 vuotta.

Topi Laine

Tavoitteena pitkä ura myynnin parissa

Topi Laine siirtyi myyntitiimimme muutama kuukausi sitten. Hän ehti opetella ennen sitä varastotöitä ja tuotteita. Siirtyminen myynnin puolelle oli luonnollinen jatkumo kaupallisten aineiden opiskelujen ja valmistumisen jälkeen. 

Tony Hakovirta

Mottoni on, että olen aina tavoitettavissa.

 Minulla on yli 20 vuoden työkokemus erilaisista myyntitöistä, Tony kertoo. Tavoitteeni on ollut löytää sellainen myynnin osa-alue ja tuotteet, joiden parissa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja jossa voi kokea pystyvänsä auttamaan asiakasta, hän jatkaa.

Please reload

Atte Välimäki

Yrittäjä

Yrittäjyys on mahdollistanut hänelle monien eri taitojen valjastamisen yrityksen hyväksi. Monitaitoinen nuori yrittäjä ei pelkää tarttua hommaan kuin hommaan. Työtä pelkäämätön asenne ja luovuus yhdistettynä selkeään visioon ja haluun toteuttaa asioita on hyvä yhdistelmä.

Samuel Salokannel

Puuseppää tarvitaan aina

Nuoren miehen tie myyntitiimiimme on kulkenut monen asiakaspalvelutyön kautta. Takana on myös pitkä koulutus ja edessä toivottavasti pitkä ura teknisessä myyntityössä. Haastava työ pitää mielenkiinnon yllä.

Sari Ristilä-Happonen

Suukottelu sallittu

Toimenkuvastaan ja itsestään kertoo muun muassa yrityksemme taloushallinnosta ja markkinoinnista vastaava Sari Ristilä-Happonen. Takana on yli kolmenkymmenen vuoden työura taloushallinnon ja markkinoinnin tehtävissä.

Emma Poussu

Oma käsitykseni hyvästä asiakaspalvelusta on, että se mitä luvataan, myös pidetään.

Taloushallinnon toimintoja vahvistettiin syyskuun alussa, kun Emma Poussu aloitti myyntiassistenttina. Emman vastuualueeseen kuuluu myynnin tukitoiminnot sekä erilaisten markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus.

 

Please reload

Tommi Uusi-Rauva

Vahva osaaja liiketoiminnan kehittämiseen

Tommi Uusi-Rauva on siirtynyt palvelukseemme ja ottaa vastuulleen liiketoimintamme operatiivisen johtamisen. Liiketoiminnan ja viennin kasvaessa merkittävästi on järkevää...

Tapio Laine

Yrittäjä

Yrittäjäksi ryhtymisessä mikään ei ole tullut yllätyksenä. Pitkä kokemus pankkimaailmasta ja läheinen yhteistyö yrittäjien kanssa on antanut varsin realistisen kuvan yrittämisestä.

Timo Heino

Moniosaaja sanan varsinaisessa merkityksessä

Kaikki meistä toivovat työkaverikseen henkilöä, joka ehtii aina auttamaan kiireenkin keskellä ja joka on aina hyvällä päällä! ! Timo on moniosaaja, joka hallitsee varastotoiminnot, logistiikan sekä osto- ja myyntitoiminnot.

Raul Ristilä

Ei kahta samanlaista päivää

Haastavan asiakaspalvelutyön ja opiskelun yhdistänyt Raul Ristilä. Mitä haasteita se asettaa nuoren myyntimiehen muutenkin vauhdikkaalle elämälle? Raul kertoo, kuinka se häneltä onnistuu.

Ville Haaparanta

Haastava myyntityö tuntuu omalta alalta.

Ville Haaparanta on myyntitiimimme viimeisin tulokas. Takana on nyt reilu puoli vuotta myyntitehtäviä voiteluaineiden ja suodattimien parissa. Haastava myyntityö tuntuu omalta alalta.

Please reload

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon