Timo Heino

Moniosaaja sanan varsinaisessa merkityksessä

Kaikki meistä toivovat työkaverikseen henkilöä, joka ehtii aina auttamaan kiireenkin keskellä ja joka on aina hyvällä päällä! Timo on moniosaaja, joka hallitsee varastotoiminnot, logistiikan sekä osto- ja myyntitoiminnot. Vahva osaaminen ja positiivinen elämänasenne ovat lyömätön yhdistelmä, kun puhutaan työyhteisön ilmapiiritekijöistä. Avoin ja rento työilmapiiri saa ihmisestä parhaat puolet esiin, Timo sanoo. Samoin se, että saa tehdä laajalla skaalalla töitä täysin itseohjautuvasti. Molemminpuolinen luottamus ja arvostus ruokkivat antamaan parhaan puolen itsestään, Timo jatkaa.

Työkaverit kuvaavat Timoa sanoilla ”työmyyrä, huumorintajuinen, ystävällinen, auttavainen, pitää sen minkä lupaa”.

Ostajan täytyy tietää mitä ostaa

Yrityksen ostoista vastaavan henkilön roolia ja sen tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Vastuu on suuri ja markkinoiden liikkeet ovat nopeatempoisia. Täytyy tietää mitä ostaa ja mistä ostaa. Suhteet päämiehiin ovat elintärkeitä. Asiakkaiden tarpeiden tunteminen ja ennakointi ovat avainasemassa. Tuotteiden tarjonta on valtava – siksi ostajan pitää olla tietoinen markkinoiden muutoksista ja seurata niitä tarkkaan. Ja etsiä markkinoilta ja päämiesten valikoimista asiakkaiden tarpeet parhaiten täyttävät parhaat tuotteet.

Osaaminen tulee kokemuksen kautta

Kun on päässyt urallaan tekemään montaa eri tukkukaupan osa-aluetta, niin hallitsee monta eri toimintoa. Logistiikka on omalta osaltaan yksi haavoittuvaisimmista linkeistä toimitusketjussa. Kuljetusliikkeiden välillä on suuria eroja ja luottamus on avainsana. Tavara pitää saada sovittuna ajankohtana varastoon. Jos näin ei tapahdu, se heijastuu koko myyntiin. Meillä on toimituslupaus omille asiakkaillemme ja siitä pidetään kiinni, Timo toteaa.

Perhe on tärkein

Kun asuu omakotitalossa, ei ole vapaa-ajanongelmia, Timo nauraa. Perheessä on kolme jääkiekkoa harrastanutta poikaa ja jo omillaan asuva tytär. Jääkiekko on lähellä sydäntä ja toiminta poikien joukkueissa eri tehtävissä on antanut uskomattoman paljon. Ruoanlaitto on harrastus, jonka satoa myös työkaverit saavat nauttia uusien reseptien ja maistiaisten muodossa.

Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen 27.5.2019

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon