Tommi Uusi-Rauva

VAHVA OSAAJA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN

 

Tommi Uusi-Rauva on siirtynyt palvelukseemme ja ottaa vastuulleen liiketoimintamme operatiivisen johtamisen. Liiketoiminnan ja viennin kasvaessa merkittävästi on järkevää ja kauaskatseista miettiä toiminnan kehittämistä pidemmällä tähtäimellä, Tommi toteaa. Jotta yritys voi kasvaa ja kehittyä toivotulla tavalla, pitää varmistaa, että kaikki osa-alueet tukevat toisiaan ja yritystä viedään eteenpäin kokonaisvaltaisesti, hän jatkaa. Henkilökunta on aivan keskeisessä roolissa. Jotta me yrityksenä voimme tarjota parastamme asiakkaalle, meidän täytyy pystyä hyödyntämään henkilöstömme vahvuuksia ja tukemaan heitä työssään. Asiakkaalle osaamistaan kehittävä ja motivoitunut henkilöstö konkretisoituu juurikin palvelun tasolla, Tommi pohtii. Asiakkaan ymmärtäminen tapahtuu usein käytännön tasolla ja todelliset asiakaskohtaamiset avaavat silmät toimintaympäristölle ja sen mahdollisille haasteille.

 

ISÄLTÄ PERITTY MOTTO JOHTOTÄHTENÄ

 

Tommi on tehnyt pitkää uraa voiteluaine- ja suodatinkaupan parissa. Hän on tuttu kasvo monille päämiehille. Vaikka työnantaja vaihtuu, niin liikesuhteet jatkuvat, Tommi naurahtaa. Teknisen kaupan eri toimintojen hallitseminen ja vahva koulutustausta teollisuuden, talouden ja tuotantotekniikan parissa ja työkokemus antavat resurssit onnistumiselle uudessa työssä.

 

On äärimmäisen hienoa saada tilaisuus päästä mukaan tällaista positiivista energiaa ja intoa pursuavaan työyhteisöön. Se vetää mukaansa ja antaa uutta potkua itsellekin –ja ennen kaikkea uusia näkökulmia asioihin. Kiteyttäisin tuon siten, että kun yrityskulttuuria ja sen sisäistä visiota johdetaan perinteisin arvoin, niin ollaan oikealla tiellä, Tommi pohtii. Minulla on vahva tunne, että nyt ollaan monessakin mielessä siirtymässä seuraavaan vaiheeseen mitä tulee liiketoiminnan kehittämiseen. Hyvin johdettu yritys ja sitoutunut henkilökunta on asiakkaankin näkökulmasta luotettava kumppani, jonka palvelulupaukseen voi luottaa.

 

Isältäni peritty motto on ” Strateginen kyvykkyys, operatiivinen tehokkuus ja yhdessä tekeminen eli Me Henki”, Tommi siteeraa. Me Henki on jotain sellaista, jota ei voi rahalla ostaa, eikä sitä tahdo saada takaisin, jos sen menettää. Nämä asiat, kun pitää mielessä, niin ollaan jo pitkällä.

 

NIIN METSÄ VASTAA

 

Kun Tommilta kysyy mikä on rakkain asia maailmassa, vastaus tulee empimättä. Jos unohdetaan läheiset ja sellaiset ihmiselle itsestään selvästi rakkaat asiat, niin kyllä minulle rakkain konkreettinen paikka on kesämökki Mouhijärvellä. Se on se paikka, jossa rauhoitutaan, ladataan akkuja ja mietiskellään elämää. Ja hakataan puita ja korjataan koko ajan jotain nurkkaa, Tommi nauraa. Suomen luonto ja sellaiset yksinkertaiset asiat ovat sydäntäni lähellä.

 

1.10.2019 Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon