Tony Hakovirta

AINA TAVOITETTAVISSA

 

Minulla on yli 20 vuoden työkokemus erilaisista myyntitöistä, Tony kertoo. Tavoitteeni on ollut löytää sellainen myynnin osa-alue ja tuotteet, joiden parissa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja jossa voi kokea pystyvänsä auttamaan asiakasta, hän jatkaa. Olen työskennellyt nyt muutaman vuoden voiteluaineiden ja suodattimien parissa ja tämä on juuri se ala, joka täyttää nämä itselleni asettamat tavoitteet tulevaisuuden ja ammatin suhteen.

 

ASIAKAS ON KESKIPISTE

 

Mottoni on, että olen aina tavoitettavissa. Asiakas on kaiken keskipiste. Luottamus rakennetaan pitkäjänteisesti ja asiakkaan pitää voida luottaa myyjäänsä. Myyjä on asiakkaan tukipilari ja se, joka osaa tarjota asiakkaalleen parhaat tuotteet hänen tarpeisiinsa, Tony pohtii. Itselleni ja asiakkaille on suuri merkitys sellaisella tuotevalikoimalla, joka koostuu aivan huippubrändeistä, jotka täyttävät kaikki laatuvaatimukset ja luokitukset. Tuotekehitys edustamillamme merkeillä on maailman huippuluokkaa. Tekninen tuki ja koulutus, jota päämiehemme tarjoavat jälleenmyyjilleen ja heidän työntekijöilleen on valtava etu ihan ammatillisessakin mielessä – etu se on myös asiakkaillemme. Eni Lubricants, jonka moni edelleen tuntee nimellä Agip ja Petronas ovat vieneet myyjien koulutuksen seuraavalle tasolle. Teknisiä koulutuksia pidetään skype-yhteyksillä kahden viikon välein.

 

Tärkeintä on pystyä tarjoamaan asiakkaalle kaikki mitä hän koneidensa huoltoon tarvitsee – voiteluaineet, suodattimet ja tarvikkeet.

 

Asiakkaiden työmailla tapaamiset antaa todellista perspektiiviä asiakkaan tarpeisiin. Pelkkä ääni puhelimessa ei riitä, vaikka maailma muuttuisi kuinka, Tony toteaa.

 

Työyhteisön tuki ja työntekoa tukeva ilmapiiri ovat minulle tärkeitä asioita, Tony sanoo. Meillä on äärimmäisen viihtyisät toimitilat Ylöjärvellä ja sovin usein tapaamisia tänne asiakkaideni kanssa. Saunakin löytyy, Tony nauraa. Meillä kaikki ovat täällä myös toisiaan varten. Kun asiakkaat tuumivat, että tänne on kiva tulla, niin jossain on onnistuttu todella hyvin, Tony toteaa.

 

TYÖ JA VAPAA-AIKA

 

En osaa erottaa työtä vapaa-ajasta. Kun pitää työstään, se ei edes tunnu työltä. Monista asiakkaista tulee ihan ystäviä, joiden kanssa vaihdetaan kuulumisia ja tavataan muissakin merkeissä kuin työasioissa. Liikunta kuuluu arkeen. Hyvässä kunnossa jaksaa elämän ylä- ja alamäetkin paremmin, Tony virnistää.

 

Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen 4.11.2019

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon