5-vuotiasta luonnehditaan  jo monessa asiassa itsenäiseksi. Pitkäjänteisyys lisääntyy ja yhteiset periaatteet toimintaympäristössä ovat tärkeitä ja luovat hyvän kasvualustan ja turvallisen toimintaympäristön. Tämä määritelmä pätee myös meihin yrityksenä.

Kun Suomen Voit...

March 17, 2020

Suomen Voiteluainekauppa Oy maahantuo voiteluaineita ja suodattimia pääsääntöisesti Euroopasta rekka- ja laivarahtina.

LE Lubrication Engineers Ltd –tuotteet tulevat Yhdysvalloista meri- ja lentorahtina.

THL:n eli Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan tavaroiden väl...

March 16, 2020

Eni S.p.A. on lahjoittanut 30 miljoonaa euroa taisteluun koronavirusta vastaan Italiassa.

Tuolla summalla Eni tukee terveydenhuoltoa ja tiedotusta, jotta kaikilla olisi ajanmukainen käytettävissä oleva tieto auttamassa arjessa selviytymisessä.

Eni on maailman yhdenneksit...

January 24, 2020

Mennyt vuosi oli monellakin tapaa vuosi, joka jää yrityksen historiaan ajanjaksona, kun tapahtui äärimmäisen paljon merkittäviä asioita liiketoiminnan kannalta.

Asioita, jotka vaativat koko henkilökunnalta enemmän panostusta kuin voidaan kohtuudella odottaa, mutta joka...

December 20, 2019

Suomen Voiteluainekauppa Oy toivottaa onnellista joulua ja uutta vuotta asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Lämmin kiitos teille kaikille, joita olemme saaneet palvella ja joiden kanssa olemme tehneet menestyksellistä yhteistyötä tämänkin toimintavuoden.

Lämmin ki...

November 8, 2019

Työvoimapula erityisosaamista vaativiin ammatteihin on konkreettinen ongelma monille teollisuuden toimijoille. Työvoima- koulutus on lähes ainoa tapa saada uusia osaajia alalle. Yritykset ovat lähteneet räätälöimään työvoimakoulutuksia itselleen yhdessä työvoimahallinn...

September 30, 2019

Tommi Uusi-Rauva siirtyy operatiivisen liiketoimintamme johtoon. Tommi on monelle tuttu henkilö. Hän on tehnyt pitkää uraa voiteluaineiden ja suodattimien parissa vastaten hankinta- ja logistiikkapuolesta kuin myös liikkeenjohdosta.

Hän on ehdoton vahvistus yrityksemme...

Suomen Voiteluainekauppa Oy:n Atte Välimäki vastaanotti Nuori Yrittäjä 2019 -palkinnon 23.5. juhlatilaisuudessa, jossa juhlistettiin samalla Ylöjärven kaupungin 150-vuotispäivää. Nuoren yrittäjän on hyvä yrittää juuri täällä, Atte Välimäki totesi juhlapuheessaan.

Vuoden...

Kahvihetki voi olla päivän ainoa tilaisuus vetää henkeä. Noutomyymälämme Eni Café on juuri oikea paikka tulla poikkeamaan ja juomaan kuppi kuumaa ja vaihtamaan kuulumisia.

Myymälä on avoinna arkisin klo 8 - 17.

Olet lämpimästi tervetullut.

January 18, 2019

Yrityksellemme on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti, jonka ansainnut yritys on valintakriteereiden perusteella tunnustetusti parempi liikekumppani.

Mikä tekee yrityksestä Menestyjän?

Valintakriteereissä painotetaan yrityksen talouden tunnuslukujen lisäksi muun muassa omi...

Please reload

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon