Ville Haaparanta

Ville Haaparanta astelee isänsä jalanjälkiä työurallaan. Isä Jussi on toiminut tällä alalla jo yli 30 vuotta. Haastava myyntityö tuntuu omalta alalta.

 

Ennen siirtymistäni Suomen Voiteluainekauppa Oy:n myyntitiimiin ehdin työskennellä nelisen vuotta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä autotarvikkeita maahantuovan suuren kotimaisen yrityksen palveluksessa. Siitä on ollut selvästi apua siirtyessäni myymään voiteluaineita ja suodattimia, Ville Haaparanta toteaa. Aiemmassa työssäni asiakaskontakti oli lähinnä kertaluonteinen - täällä luodaan luottamukseen ja palveluun perustuvia pitkän tähtäimen asiakassuhteita.

Pitkäjänteinen tekeminen sopii rauhallisen luoteen omaavalle Villelle. Kaiken ei tarvitse tapahtua heti, Ville sanoo. Pitkäjänteisyys ja asioiden opettelu korostuu juurikin suodatinmyynnin puolella. Suodatinmyynti ja tuotteiden valtava määrä on haastavaa, mutta se kiinnostaa erityisesti.

Olen viihtynyt todella hyvin! Töihin on kiva tulla ja joka päivä tapahtuu uusia asioita. Tehtävien haastavuus antaa motivaatiota ja sisältöä työhön. Jokainen päivä on erilainen!

Teksti ja kuva: Sari Ristilä-Happonen 08.05.2019

Kaikki mitä tarvitset. Ja paljon enemmän.

info@voiteluainekauppa.com

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

Puh. 010 339 2250

Noutomyymälä 8.00-17.00

Linjatie 2, 33470 YLÖJÄRVI

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Google Places Social Icon